top of page

Alpesi nyár Mariazellben

Sok mindenkinek a nyári vakáció elképzelhetetlen víz és vízpart nélkül. Mariazellben és környékén ebben sincs hiány.

 Erlaufsee, Hubertussee és a Salza folyó rengeteg lehetőséget kínál. A nyár sokszor  itt is olyan forró, hogy jólesik a fürdőzés.
Az Erlaufsee Mariazeller Land egyik tava. A Magnustól 4 km-re fekszik, ahová akár gyalog, akár biciklivel vagy kocsival /parkolás biztosított/, hétvégén pedig a nosztalgia kisvonattal lehet menni strandolni. A hegyekkel körülvett, lassan mélyülő, kristálytisztavízű tó nagy területen lévő szabadstranddal rendelkezik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partján vízicsúszda, játszótér, strandbüfé  található. A gyerekek és a felnőttek is, a tó melletti mászókötél pályán  próbálhatják ki ügyességüket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

A Mariazelltől nem messze eredő Salza folyó, még a város környékén szelíden folydogál, majd 30-40 km után már felgyorsulva, fantasztikus élményt kínál a kezdő és haladó raftingolóknak, kajakosoknak egyaránt.

A város környékén több, kedves, romantikus hangulatú partrész található, ahol meglehet mártózni és napi horgászengedéllyel pisztrángot is foghatnak a szerencsés pecások.

Mariazelltőll 15 km-re található a turisták által nagyon kedvelt, romantikus,  madarakban, halakban gazdag  vízi paradicsom a  Hubertussee.

SzV_0157441_th.jpg
SzV_0157465_th.jpg
SzV_0163475_th.jpg
SzV_0164052_th.jpg
SzV_0162549_th.jpg
bottom of page